038 453 73 72

Diensten

Taxaties

Een juiste waardebepaling; een specialisme waarin KroeseTempert Bedrijfsmakelaars zich in weet te onderscheiden. Velen kennen de prijs, weinigen de waarde.

Het belang van een juiste waardebepaling is de laatste jaren steeds belangrijker geworden in het zakelijk verkeer. Bij geldverstrekkers, verzekeraars, kopers én verkopers. Daarmee is het belang van een gedegen, afgewogen bedrijfstaxatie al snel duidelijk. Een specialisme waarin KroeseTempert Bedrijfsmakelaars zich weet te onderscheiden.

Zowel Daniël Kroese als Remco Tempert zijn beiden Register-Taxateurs en als zodanig ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Makelaars, het Vastgoedcert ion Bodegraven. Met deze certificering mogen wij ons taxatiespecialisten noemen op het gebied van bedrijfs-/commercieel onroerend goed.

Een taxatierapport van een van onze gecertificeerde taxateurs is een stevig onderbouwd rapport, dat recht doet aan de verantwoordelijkheid van de taxatie. Ons rapport biedt banken of hypotheekverstrekkers alle duidelijkheid en geeft u als opdrachtgever inzicht in de mogelijkheden, of het rendement bij het eventueel verkoop/verhuur van het onroerend goed.

Vragen? Of graag meer
informatie over ons?

Contact ons